Når

17.09.2016 - 18.09.2016    
Hele dagen

Hvor

Notodden
Notodden, Notodden

Arrangementstype

Datoen er satt for Telemarkspadler’n 2016, og det er bare å reservere helgen 17.-18. september :o) Jeg håper dere vil dele det med klubben og kanskje ta turen til Telemark.

Telemarkspadler’n er et av de største norske kajakkløb, og en flott mulighet for å oppleve vakker norsk natur og ikke minst Telemarkskanalen fra vannet.

Her deltar både ivrige mosjonister, konkurransepadlere, kanopadlere og de som bare nyter turen, for med valg mellom 10 km, 23 km eller 46 km. Den lengste løype starter også i målomradet, og gjør logistikken enkel For 23 km og 10 km arrangeres transport fra målområdet og til startene både for padlere og kajakker – dette bør bestilles ved påmelding. Løpet legges opp så alle kommer i mål innenfor noen få timer – og det er premieoverrekkelse og uttrekning av premier når alle er i mål. Frem til da er det mulighet for å teste kajakker og se på  utstyr, eller nyte den bakte potet som serveres alle deltagere.
På kvelden griller vi sammen og feirer dagen, og søndag er det sen start på slusepadling hvor dere kan oppleve å bli sluset med kajakk og se en av Norges kjente turistattraksjoner. Dette er bare en social dag :o)

Målområdet er på Norsjø Ferieland, hvor det er flotte muligheter for overnatting, enten i hytte, campingvogn eller telt. Norsjø Hotell ligger bare 500 meter derfra. Starten på 23 km går fra Notodden klokken 11:00 lørdag 17. sep.

Som tidligere år så belønner vi de som treffer en rask beslutning, og aller-rimeligst er påmelding før 5. februar. Dette er uansett om du velger å padle 10, 23 eller hele 46 km. Det er også mulig å bare delta som heiagjeng lørdag, og nyte selskapet og så kose seg med slusepadling søndag. Påmelding finner du uansett her :
https://www.deltager.no/telemarkspadlern2016

Mer informasjon fås på nettsiden www.telemarkspadlern.no eller ved å følge med på facebook https://www.facebook.com/Telemarkspadler

Se video fra løpet i 2014 her og del den gjerne om noen trenger et ekstra argument for å ta en tur til Telemark på høsten:
http://youtu.be/kyLXd5CvVKE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arrang. kategorier

Andre turer

Ingen kommende arangementer
Andre turer i kajakklubbens regi

Årsmøte

Ingen kommende arangementer

Bassengtrening

Ingen kommende arangementer

Eksterne arrangementer

Ingen kommende arangementer
Arrangementer som DKK ikke har ansvaret for

Kajakkpolo

Ingen kommende arangementer

Kurs

Ingen kommende arangementer
Kurs i kajakklubbens regi

Medlemskap

Neste arrangement

DKK caps - 31.12.2023 - Hele dagen

Se alle

surfski

Ingen kommende arangementer

Søndagstur

Ingen kommende arangementer
Dagstur av varierende lengde.

Torsdagstur

Ingen kommende arangementer
Ettermiddagstur som passer for alle. Kosetur med innlagt kaffepause og lek og læring.
1 2
Slideshow

no images were found

Arkiv