Surfski. Foto: Trond Glesaaen

DKK har nå kjøpt inn 4 surfskis. Surfski er en rask kajakk som egner seg godt for trening og som også er morsom i bølger. Dette utvider tilbudet til klubbens medlemmer og vi håper det også vil trekke nye medlemmer.

Demodag i september

Demodagen ble en kjempefin opplevelse på Skiphellestranda med strålende vær. DKK stilte med grillmat, og våre venner i Oslo kajakklubb arrangerte en uformell surfskikonkurranse med start og mål på Skiphellestranda. Det var mange som benyttet muligheten til å prøve surfskikajakk for første gang.

Flere forhandlere hadde med båter fra Fenn, Nordic Kayaks, Think, Carbonology, Epic og Nelo. Det var et bredt spekter av flotte båter, og det var morsomt å se hvordan folk benyttet muligheten til å teste de ulike båtene og diskutere med forhandlerne.

DKK takker alle forhandlerene for at de stilte opp denne dagen, med kajakker og kunnskap som de delte villig med alle spørrelystne surfski-nybegynnere.

Hva skjer nå?
Denne vinteren skal det utarbeides en plan for videre surfskiaktivitet i klubben. Planen skal skissere kurs og tur/treningstilbud og hvordan man kan sørge for at båtene kan bli brukt på en god måte. Mange skal få glede av båtene samtidig som det skal være trygt å delta i denne aktiviteten. Surfskikajakker er mindre robuste enn havkajakkene som DKK allerede har. Det blir derfor viktig at surfskikajakkene brukes med vett slik at klubben ikke får mye arbeid med vedlikehold og reparasjoner.

Mer om de innkjøpte surfskikajakkene

Drøbak kajakklubb har kjøpt 4 surfskikajakker med tilhørende årer. De skal passe til nybegynnere og de med noe erfaring, og skal passe personer med ulik lengde og vekt. Kajakkene er beregnet på klubbruk og veier ca 15 kg. Dette er blant de sterkeste glassfiberbåtene. Kajakkene er selvlensende og har håndtak som gjør at de er lette å bære.  Her får medlemmene mulighet til å teste ulike båter og kan finne den som fungerer best.

I tabellen nedenfor finner du de vitale målene til klubbens nye surfskikajakker, med lenke til mer info hos forhandlerne.

 

Think Zen

Fenn Bluefin

 Nordic Kayaks Squall 58

 Epic V8 pro performance

Lengde (cm)

560

590

580

579

Bredde (cm)

52

53

49

50,3

Vekt (kg)

15

17

14

15

Det er flere bilder i bildegalleriet. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arrang. kategorier

Andre turer

Ingen kommende arangementer
Andre turer i kajakklubbens regi

Årsmøte

Neste arrangement

Årsmøte 2024 - 08. mars på Cafe Sjøstjernen - 08.03.2024 - 18:30 - 22:00

Se alle

Bassengtrening

Ingen kommende arangementer

Eksterne arrangementer

Ingen kommende arangementer
Arrangementer som DKK ikke har ansvaret for

Kajakkpolo

Ingen kommende arangementer

Kurs

Ingen kommende arangementer
Kurs i kajakklubbens regi

Medlemskap

Neste arrangement

DKK caps - 31.12.2024 - Hele dagen

Se alle

surfski

Ingen kommende arangementer

Søndagstur

Ingen kommende arangementer
Dagstur av varierende lengde.

Torsdagstur

Ingen kommende arangementer
Ettermiddagstur som passer for alle. Kosetur med innlagt kaffepause og lek og læring.
1 2
Slideshow

no images were found

Arkiv