Vi har søkt om og fått bassengtid i Bølgen når den åpner. Dette er et prøveprosjekt frem til sommeren hvor vi får en del av konkurransebassenget 2 timer på tirsdag kvelder.

Fordi vi ønsker å få til aktiviteter som appellerer mer til yngre ønsker vi å benytte anledningen til å forsøke å få til trening for kajakkpolo.

Denne aktiviteten er ny for oss – det har vært et kurs og en trening tidligere, men vi har ikke fått brakt dette til en fast aktivitet.

Vi er så heldige at vi nå har fått lånt fem polokajakker av Nøklevann Ro- og Padleklubb. Vi skal også søke om å få låne padleforbundets sett med polokajakker, men det blir i så fall etter mesterskapet som er i Stavanger i slutten av juni.

Jeg mener det skal være mulig å trene rett utenfor militærstranda, og vi skal finne ut om vi kan få til et mål. Første forsøk på å få til trening der blir onsdag 15. mai. Jeg skal komme med kajakkene kl. 18.

Når det gjelder trenere hjelper jeg til, men vi trenger flere som kan bidra. Jeg har vært i kontakt med Oslo Kajakklubb og får være med på trening der. Jeg forstod det slik at flere kan være med nå i oppstartsfasen. Kajakkforbundet setter opp kurs, og vi får hjelp til å holde grunnkurs.

Offisiell åpning av Bølgen er bestemt: 8. juni. Ledere/trenere skal på opplæring/livredningskurs som blir i løpet av 20-23. mai. Vi får tre treninger i Bølgen før sommeren: 11, 18 og 16. juni.

Lørdag 4. mai fikk vi prøvd polokajakkene i Langhus Bad. Vi fikk prøvd eskimoredninger, sentringer og skudd med ball og fikk lekt en del.

Vi trenger flere spillere så ta kontakt og møt opp!

Koert Struijk – koert.struijk (at) gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *