Arrang. kalender
<< mai 2019 >>
mtotfls
Rabatter

Medlemsfordeler (se HER også)

Eian Fritid

Bull ski & kajakk

Kajakk og Fritid

Nautopp, Grebbestad

Vi er en kajakklubb som legger stor vekt på variasjon og allsidighet. Padling i vakker natur og den gode følelsen av frihet og trygghet det gir i å ferdes ute i det fri er viktig for oss.Vinterpadling-RM

Det sosiale aspektet er også viktig, og vi har det rett og slett trivelig sammen!

Medlemmer av klubben kommer fra Drøbak og resten av Follo-kommunene.

Klubben har som mål å fremme organisert padleaktivitet og sikkerhet ved kajakkpadling.

Vi har faste padletider torsdager kl. 18 fra april-september og søndager kl. 10. Startstedet er Militærstranda ved Husvik ved det nye bryggeanlegget. I tillegg arrangerer vi egne turer og blir med på turer med andre klubber. Det arrangeres kurs i tråd med Padleforbundets våttkort-stige ved behov. Følg med på arrangementssiden !

Bli med på turene og ta gjerne kontakt med klubben. Kom gjerne med synspunkter i kommentarfeltet eller på forumet.

Medlemsfordeler: Du finner mer om medlemsfordelene vi tilbyr på siden Bli medlem

5 kommentarer til Klubben