Når

10.05.2019 - 12.05.2019    
Hele dagen

Hvor

Hvasser motell
Hvasserveien 230 , Hvasser, 3148, Vestfold

Arrangementstype

Havpadlergruppen i Oslo Kajakklubb inviterer til:

Vårsamling 2019

På Hvasser motell, Vestfold, fredag 10. mai til søndag 12. mai.

Start padlesesongen med å møte gamle padlevenner eller bli kjent med nye på vårsamlingen på Hvasser. Her blir det tilbud om forskjellige kurs, turer og bølgelek. Fredag og lørdag kveld samles vi til felles måltider og padleprat. Innkvarteringen er i hytter med dusj, WC og mulighet for å lage mat og tørke tøy. Hvis du er ny i klubben, er dette en fin mulighet til å bli kjent med andre padlere.

Hvem kan delta?

Vårsamlingen er åpen for alle medlemmer i Oslo Kajakklubb. Deltagelse åpnes for medlemmer i andre klubber etter 12. april.

Kurs og turer

NPF Grunnkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Dette er et nybegynnerkurs og hensikten er å lære sikkerhet og grunnleggende padleteknikk. Kurset går over to dager og starter lørdag kl. 10:00 og søndag kl. 09:00. Pris: 2300 for medlemmer av OKK og 2700 for andre.

NPF Teknikkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Hensikten med kurset er å lære mer avansert padleteknikk, både framdriftstak og styretak. For å delta, må du ha fullført NPF Grunnkurs Hav. Kurset går over to dager og starter lørdag kl. 10:00 og søndag kl. 09:00. Pris: 2300 for medlemmer av OKK og 2700 for andre.

NPF Aktivitetslederkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Hovedmål med kurset er at deltakere skal kunne lære bort padleteknikker og lede grupper på vannet. For å delta, må du ha fullført NPF Grunnkurs Hav og NPF Teknikkurs Hav. Kurset går over to dager og starter lørdag kl. 10:00 og søndag kl. 09:00. Pris: 2300 for medlemmer av OKK og 2700 for andre. Medlemmer av OKK som ønsker å være med å lede turer etter endt kurs får refundert 75 % av kursavgiften for dette kurset.

Surfski introduksjonskurs og bølgeworkshop (6t, lørdag og søndag)

Surfski introduksjonskurs og bølgeworkshop går over 3 timer lørdag og 3 timer søndag. Starttidspunkt avtales senere. Pris: 950 for medlemmer av OKK og 1350 for andre. Gjennomført kurs gir våttkort.

Turer

Hvasser er et flott utgangspunkt for turer i både skjermet og mer åpent farvann. Det vil bli arrangert både lange turer på 20-30 km og korte turer på 10-15 km. Det blir turer for padlere på ulikt erfaringsnivå. Minstekravet for de enkleste turene er Grunnkurs Hav. Padlere med tilsvarende ferdighetsnivå kan også godtas. Alle turene ledes av NPF godkjente ledere på nivå aktivitetsleder eller høyere.

Vi vil også i år forsøke å tilby workshops med padletemaer som del av enkelte turer. Dette kommer vi tilbake til når turene presenteres fredag og lørdag under samlingen.

Bølgelek

Det blir arrangert bølgelek minst en av dagene hvis forholdene tillater det. Krav for å delta på bølgeleken er teknikkurs eller tilsvarende ferdigheter. Ta med hjelm!

Praktisk informasjon

Alle må selv sørge for transport til Hvasser. Det er lite plass til parkering, så det er en fordel om flere kjører sammen. Avtale om transport kan gjøres på havpadlergruppas Facebook-side. Det vil ikke bli tatt med tilhenger til kajakker. Det betyr at noen må ha både to og tre kajakker på taket av bilen. På Hvasser har vi leiet en stor felles stue der vi møtes fredag kveld. Her serverer vi litt enkel mat fra klokken 18:00. Det blir gitt mer informasjon om helgens program kl. 21. Turlederne presenterer lørdagens turer.

Kurs og turer starter fra Fynstranda kl. 10:00 lørdag, mens på søndag starter kursene kl. 09:00  og turene kl. 10:00. På disse tidspunktene må deltakerne være klare til å sette kajakkene på vannet. Kajakkene kan legges på Fynstranda fredag kveld.

Lørdag kveld er det felles grilling og sosialt samvær.

Overnatting

Vi har reservert 60 plasser på Hvasser Motell (www.hvassermotell.no). Vi fordeler deltakerne på hytter. I påmeldingen kan du oppgi navn på den eller de du gjerne vil bo sammen med.

Sluttrengjøring er inkludert i leien, men det skal ikke stå oppvask, matvarer eller søppel igjen i hyttene etter utsjekking.

Overnattingen koster 650 kroner pr. person. Betalingen skjer ved påmelding.

Dette må du ha med!

Det er kaldt i vannet i begynnelsen av mai, så det er nødvendig med tørrdrakt, eventuelt tykkere våtdrakt (minst 4-5 mm). Dersom du ikke har egen tørrdrakt, kan du låne dette av klubben. Man må være kledd slik at man kan fortsette turen etter en velt.

Tørrdraktene lånes ut i klubben torsdag 10. mai fra kl. 18:00 til 20:00.

Dersom du ikke har egen kajakk, kan du også låne en klubbkajakk . Kajakken kan hentes sammen med tørrdraktene på torsdag. Deltakere som skal på kurs vil bli prioritert dersom det ikke er nok klubbkajakker, men dette vil du få informasjon om.

Ta med egen mat til alle måltider (unntatt fredag kveld) og til matpakker lørdag og søndag. Husk termos til varm drikke. Vi sørger for varme griller lørdag kveld, men du må selv ha med grillmat.

Det er dyner og puter på hyttene, men du må selv ta med sengetøy. Sengetøy/ håndklær kan også leies i resepsjonen for kr 120 per person.

Påmelding og betaling

Aller siste frist for påmelding er tirsdag 30. april kl. 24:00. Da stenges påmeldingen! Påmeldingen er ikke gyldig før du har betalt. Påmeldingsskjema med betaling finner du på OKK.org.

Du betaler både for overnatting og eventuelt kurs, samt kr 300 i deltakeravgift som dekker utgifter til samlingen, blant annet mat fredag kveld og grillkull.

Priser

Kurs med overnatting, OKK-medlem  3 250
Kurs med overnatting, ikke OKK-medlem.  3 650
Surfski kurs og workshop med overnatting, OKK medlem 1 900
Surfski kurs og workshop med overnatting, ikke OKK medlem 2 300
Turer med overnatting  950
Kurs uten overnatting, OKK-medlem  2 600
Kurs uten overnatting, ikke OKK-medlem 3 000
Surfski kurs og workshop uten overnatting, OKK medlem 1 250
Surfski kurs og workshop uten overnatting, ikke OKK medlem 1 650
Turer uten overnatting  300

Avbestilling

Dersom du melder deg av innen 30. april får du igjen pengene for overnattingen. Dersom du avbestiller senere, eller dersom du ikke møter opp, får du bare tilbake 50 prosent av overnattingsprisen. Deltakeravgift (300) blir ikke refundert. Utgiftene til kurs refunderes bare ved sykdom eller dersom kurset må avlyses p.g.a. for få deltagere. Avbestillingen sendes til Gunnar Halden på e-post: gunnar.halden at dsb.no.

 

Velkommen!

Hilsen Annett, Knut, Anne og Gunnar

 

Kontaktinformasjon:

  • Annett Brohmann, annettbrohmann at hotmail.com, 92423596
  • Knut Bryne, bryne at tekna.no, 92838617
  • Anne Sørby Halden, halden at vikenfiber.no, 92645115
  • Gunnar Halden, halden at dsb.no, 95881218

 

 

Én kommentar til OKK Vårsamling 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arrang. kategorier

Andre turer

Ingen kommende arangementer
Andre turer i kajakklubbens regi

Årsmøte

Ingen kommende arangementer

Bassengtrening

Ingen kommende arangementer

Eksterne arrangementer

Ingen kommende arangementer
Arrangementer som DKK ikke har ansvaret for

Kajakkpolo

Ingen kommende arangementer

Kurs

Ingen kommende arangementer
Kurs i kajakklubbens regi

Medlemskap

Neste arrangement

DKK caps - 31.12.2023 - Hele dagen

Se alle

surfski

Ingen kommende arangementer

Søndagstur

Ingen kommende arangementer
Dagstur av varierende lengde.

Torsdagstur

Ingen kommende arangementer
Ettermiddagstur som passer for alle. Kosetur med innlagt kaffepause og lek og læring.
1 2
Slideshow

no images were found

Arkiv