Når

30.06.2018    
07:30 - 13:00

Hvor

Tønsberg Kajakk Klubb
Nordbyen 36, Tønsberg

Arrangementstype

Tønsberg Kajakk Klubb arrangerer som tidligere år Nøtterøy rundt. Årets utgave starter lørdag 30. juni 2018. Vi har tidligere sendt ut e-post til alle tidligere deltagere. Nå sender vi til padleklubber og andre organisasjoner med spørsmål om dere har mulighet til å informere deres medlemmer om dette løpet. Løpet favner alle type padlere; fra de som padler raskt til de som ønsker å runden rundt øye som en real utfordring.

 

Vi har ikke endret på klasseinndeling fra i fjor. Det betyr at det som tidligere er en egen klasse for K1 (max båtlengde 520 cm), en egen Surfski-klasse og en åpen klasse (alle andre båter). Dersom man ønsker å endre klasse etter påmelding må det sendes en e-post til stevneleder eller undertegnede. Endring av klasse kan gjøres inntil 1 time før start.

 

Det å padle rundt selve Nøtterøy er den fulle distansen på 32 km, vi ønsker allikevel flere velkommen på den kortere distansen på 15 km tur/retur Barneskjær på østsiden av Nøtterøy. Det er en fin og variert tur. Kjenner dere noen som synes 32 km blir litt langt, men som allikevel er lysten på å delta? Da kan det være distansen for de.

 

Vi hadde i fjor en drikkestasjon omtrent midtveis ved Vrengensundet. Det var mange som var fornøyd med dette, vi har i år planer om å prøve å få til enda en drikkestasjon. Kjenner du noen som f.eks. synes det blir langt å padle 32km uten å kunne reise seg opp fra kajakken, så vil det bli mulighet til det på disse drikkestasjonene.

 

Tønsberg Kajakk Klubb samarbeider med Olympia Sport i Tønsberg og de vil også i år sette opp en kajakkrelatert uttrekkspremie som trekkes blant de som starter. I år har de satt opp en flott Surfski fra Nordic Kayaks; les mer om det på våre nettsider. http://tkklubb.no/2018/surfski-premie-i-notteroy-rundt/

 

Vi kommer også til å trekke ut andre gaver blant de som deltar.

 

Informasjon om løpet finnes vår hjemmeside; http://tkklubb.no/notteroy-rundt/.  Påmeldingen skjer via deltager.no; dette er link direkte til påmeldingen. Her vil du finne oppdatert informasjon om påmeldingskontingent og de 2 distansene på 32km og 15km. Du kan også følge med på hvem som er påmeldt. Vi annonserte åpning av påmelding via facebook i starten av april og har en god del påmeldte allerede; alltid plass til flere!

 

Trenger du overnatting eller har andre generelle spørsmål ? Kontakt stevneleder Ole Magnus Fevang; ole_magnus_fevang@hotmail.com eller 976 38 151.

 

Hilsen Tønsberg Kajakk Klubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arrang. kategorier

Andre turer

Ingen kommende arangementer
Andre turer i kajakklubbens regi

Årsmøte

Ingen kommende arangementer

Bassengtrening

Ingen kommende arangementer

Eksterne arrangementer

Ingen kommende arangementer
Arrangementer som DKK ikke har ansvaret for

Kajakkpolo

Ingen kommende arangementer

Kurs

Ingen kommende arangementer
Kurs i kajakklubbens regi

Medlemskap

Neste arrangement

DKK caps - 31.12.2023 - Hele dagen

Se alle

surfski

Ingen kommende arangementer

Søndagstur

Neste arrangement

Romjulspadling onsdag 27. desember - 27.12.2023 - 10:30 - 15:30

Se alle

Dagstur av varierende lengde.

Torsdagstur

Ingen kommende arangementer
Ettermiddagstur som passer for alle. Kosetur med innlagt kaffepause og lek og læring.
1 2
Slideshow

no images were found

Arkiv