Arrang. kalender
<< okt 2021 >>
mtotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Rabatter

Medlemsfordeler (se HER også)

Eian Fritid

 
Bull ski & kajakk

 

Nautopp, Grebbestad

Slideshow

no images were found

Arkiv

Dato/Tid
Dato(er) - 30.06.2018
07:30 - 13:00

Sted
Tønsberg Kajakk Klubb

Beskrivelse

Tønsberg Kajakk Klubb arrangerer som tidligere år Nøtterøy rundt. Årets utgave starter lørdag 30. juni 2018. Vi har tidligere sendt ut e-post til alle tidligere deltagere. Nå sender vi til padleklubber og andre organisasjoner med spørsmål om dere har mulighet til å informere deres medlemmer om dette løpet. Løpet favner alle type padlere; fra de som padler raskt til de som ønsker å runden rundt øye som en real utfordring.

 

Vi har ikke endret på klasseinndeling fra i fjor. Det betyr at det som tidligere er en egen klasse for K1 (max båtlengde 520 cm), en egen Surfski-klasse og en åpen klasse (alle andre båter). Dersom man ønsker å endre klasse etter påmelding må det sendes en e-post til stevneleder eller undertegnede. Endring av klasse kan gjøres inntil 1 time før start.

 

Det å padle rundt selve Nøtterøy er den fulle distansen på 32 km, vi ønsker allikevel flere velkommen på den kortere distansen på 15 km tur/retur Barneskjær på østsiden av Nøtterøy. Det er en fin og variert tur. Kjenner dere noen som synes 32 km blir litt langt, men som allikevel er lysten på å delta? Da kan det være distansen for de.

 

Vi hadde i fjor en drikkestasjon omtrent midtveis ved Vrengensundet. Det var mange som var fornøyd med dette, vi har i år planer om å prøve å få til enda en drikkestasjon. Kjenner du noen som f.eks. synes det blir langt å padle 32km uten å kunne reise seg opp fra kajakken, så vil det bli mulighet til det på disse drikkestasjonene.

 

Tønsberg Kajakk Klubb samarbeider med Olympia Sport i Tønsberg og de vil også i år sette opp en kajakkrelatert uttrekkspremie som trekkes blant de som starter. I år har de satt opp en flott Surfski fra Nordic Kayaks; les mer om det på våre nettsider. http://tkklubb.no/2018/surfski-premie-i-notteroy-rundt/

 

Vi kommer også til å trekke ut andre gaver blant de som deltar.

 

Informasjon om løpet finnes vår hjemmeside; http://tkklubb.no/notteroy-rundt/.  Påmeldingen skjer via deltager.no; dette er link direkte til påmeldingen. Her vil du finne oppdatert informasjon om påmeldingskontingent og de 2 distansene på 32km og 15km. Du kan også følge med på hvem som er påmeldt. Vi annonserte åpning av påmelding via facebook i starten av april og har en god del påmeldte allerede; alltid plass til flere!

 

Trenger du overnatting eller har andre generelle spørsmål ? Kontakt stevneleder Ole Magnus Fevang; ole_magnus_fevang@hotmail.com eller 976 38 151.

 

Hilsen Tønsberg Kajakk Klubb

Last ned PDF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv