Arrang. kalender
<< okt 2021 >>
mtotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Rabatter

Medlemsfordeler (se HER også)

Eian Fritid

 
Bull ski & kajakk

 

Nautopp, Grebbestad

Slideshow

no images were found

Arkiv

Vi kommer dessverre ikke inn på Bølgen med kajakker i denne omgangen. Heldigvis er det nå varmt nok både i været og i vannet til å kunne ha trening ute.

Vi ønsker å få til aktiviteter som appellerer mer til yngre og vil derfor fortsette forsøket på å få til trening for kajakkpolo.

Denne aktiviteten er ny for oss – det har vært et kurs og en trening tidligere, men vi har ikke fått brakt dette til en fast aktivitet.

Vi er så heldige at vi nå har fått lånt fem polokajakker av Nøklevann Ro- og Padleklubb. Etter å ha vært på kajakkpolo-NM i Stavanger har vi også fått lånt polo-settet fra Norges Padleforbund slik at vi nå har nok kajakker til å holde grunnkurs. Disse kajakkene er relativt små, men det går bra for ungdom og ikke alt for store voksne.

Rett utenfor militærstranda er et greit treningsområde, og vi skal finne ut om vi kan få til et mål. Vi kan ha trening der på kveldstid, og har hatt det noen onsdager slik at en flere nå har benyttet seg av muligheten for å se hvordan dette fungerer. Ta kontakt med meg om dere kan tenke dere å prøve.

Når det gjelder trenere hjelper jeg til, men vi trenger flere som kan bidra. Jeg har vært i kontakt med Oslo Kajakklubb og får være med på trening der.

Forbundet har kjørt teknikk/trenerkurs og vi hadde en deltager.

Lørdag 4. mai fikk vi prøvd polokajakkene i Langhus Bad. Vi fikk prøvd eskimoredninger, sentringer og skudd med ball og fikk lekt en del.

Vi trenger flere spillere så ta kontakt og møt opp!

Koert Struijk – koert.struijk (at) gmail.com

Last ned PDF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv