Arrang. kalender
<< okt 2021 >>
mtotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Rabatter

Medlemsfordeler (se HER også)

Eian Fritid

 
Bull ski & kajakk

 

Nautopp, Grebbestad

Slideshow

no images were found

Arkiv

Medlemmer i Drøbak kajakklubb må nå registrere seg i NIFs (Norges Idrettsforbund) medlemsregister MinIdrett. Dette kan du gjøre allerede nå. Flere av dere er kanskje medlem allerede gjennom andre idrettsklubber.

Det er god brukerveiledning her: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning

Du finner MinIdrett her: https://minidrett.nif.no/ .  Velg «Ny bruker» øverst til høyre eller «Logg inn» hvis du allerede er bruker. Du trenger fødselsnummer for å logge deg på. Søk opp Drøbak kajakklubb og meld inn medlemskap her. Husk å krysse av for Drøbak kajakklubb-padling (gren) og Havpadling (gruppe) samtidig. Medlemmene i DKK er allerede overført men det er viktig at du bekrefter opplysningene, spesielt epostadresse, telefonnummer og klubbtilhørighet slik at DKK kan nå fram til medlemmene når styret trenger det.

Hvis du har familiemedlemskap så må du registrere familiemedlemmene, familierelasjoner og foresatte samtidig.

Fødselsnummeret blir sjekket mot Folkeregisteret for å kontrollere at det er rett person og bare ett medlemskap knyttet til personen. NIF følger Datatilsynets og Forbrukerombudets krav til håndtering av personopplysninger.

Styret ser på hvordan innbetaling av medlemskontingenten kan gjøres på enkleste måten for deg som medlem og for oss i styret. Vi kommer tilbake til hvordan dette skal skje så fort vi får oversikt over mulighetene og hvordan de fungerer.

Din innmelding i MinIdrett letter arbeidet til DKKs styre vesentlig!

Du kan lese mer om medlemsfordelene i DKK her.

Takk for hjelpen

Last ned PDF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv