Arrang. kalender
<< okt 2021 >>
mtotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Rabatter

Medlemsfordeler (se HER også)

Eian Fritid

 
Bull ski & kajakk

 

Nautopp, Grebbestad

Slideshow

no images were found

Arkiv

Hva vil DU at DKK  – DIN KajakkKlubb skal tilby av aktiviteter de neste årene?

Savner du noen aktiviteter? Er det noe du gjerne vil bidra med?

Torsdag 30. mars arrangerer vi et åpent medlemsmøte for å høre hva DU synes om klubben vår. Vi ønsker å engasjere alle, uavhengig av alder, padleerfaring og ambisjoner i dette arbeidet.

Drøbak kajakklubb er en 10 år gammel klubb i 2017 og har hatt en kraftig medlemsvekst fra 30-50 medlemmer de første årene til 350-400 de siste årene.

Vi har koseturer hver torsdag og en litt lengre tur på søndagene hele sommerhalvåret. Vi tilbyr padlekurs for nybegynnere og litt mer erfarne fordi vi vil ha padlere på fjorden som er trygge i kajakken sin. Som medlem kan du låne klubbens kajakker.

Savner du treningsøkter, kajakkpolo, flere helgeturer, eget tilbud for ungdommer eller mer bølgelek? Hvilke aktiviteter ønsker du at klubben kan tilby? Hvordan kan dette gjennomføres? Hva er du ikke så fornøyd med? Er det noe du gjerne vil bidra med?

Vi ønsker å engasjere alle, uavhengig av alder, padleerfaring og ambisjoner i dette arbeidet. Vi skal jobbe i mindre grupper slik at alle skal bli hørt.

Vi får besøk av NPF (Norges padleforbund). Forbundet fokuserer på klubbutvikling og har egne klubbveiledere som kan hjelpe oss i prosessen. Med NPF som veiledere skal vi jobbe med klubben vår, hva er bra, hva er mindre bra, hvilke områder vil vi satse på og hvordan skal vi gjøre dette.

Velkommen på medlemsmøtet torsdag 30. mars kl. 18.30-20.30 på Frogn rådhus (kantina) (flyttet fra Drøbak skole)

Last ned PDF

5 kommentarer til Medlemsmøte i DKK – DIN Kajakk Klubb

 • Dette blir interessant.

 • Mer utforsking av distriktet har vært mitt savn. Så, jeg meldte meg likegodt også inn i Fredrikstad kajakklubb for å få til det. Det funker jo fint å ha flere medlemskap. Facebookside var også lenge et savn, for lettere å kommunisere med andre, men det er jo løst nå, og hurra for det! 😉

 • Jeg håper dere fortsetter med satsningen “kajakk prøvedag for barn”, selv om pådriveren for satsningen var usikker på om dette var av videre interesse på årsmøte.
  Nå er jo jeg bare 1 interessant, som gjerne skulle hatt vår sønn med på dette, og syne det var ett bra tilbud fra DKK.
  – Mulig man kunne frontet dette noe bedre i 2017 på flere og bredere kanaler/sosiale medier.
  – Jeg kan kontaktes for ideer/publiseringer etc.

 • Ett lite ønske
  Jeg ønsker at man merker utlåns kajakker bedre ute på plassen.
  Kan være litt vanskelig å stå ute på plassen og huske hvilke kajakk man hadde booket enkelte ganger.
  Om det også var mulig på nettsiden (hvor man låner kajakken) og skrive litt om hvem kajakken passer for, størrelse på person, størrelse på kajakk, kg, type padler (nybegynner, lek, utfordring etc) bra i blger, bra i stille vann..

  Dette kan være nyttig informasjon for folk som vil teste litt, eller er på utkikk etter ny kajakk, og lurer på hva og hvilken som ville passet for de.

  – Jeg kan også her bistå, men jeg har ikke kunnskap nok i padling til å bedømme en kajakks utførelse eller bruk.. (det er vel litt av grunnen til at jeg ønsker dette publisert)
  – Men om jeg kan brukes til noe, så ta kontakt.

 • Takk for et hyggelig, uformelt og nyttig møte i dag Jeg ser fram til neste samling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv