Vil du bli medlem i Drøbak kajakklubb? For å melde deg inn må du gå til MinIdrett som er Norges Idrettsforbunds medlemsportal.

Vi er en kajakklubb som legger stor vekt på variasjon og allsidighet. Padling i vakker natur og den gode følelsen av frihet og trygghet det gir i å ferdes ute i det fri er viktig for oss. Les mer om DKK her.

Medlemskapet koster kr. 300 pr. år for enkeltmedlem.

Familiemedlem koster kr. 400 pr.år, det er viktig å  legge inn alle personopplysninger også om familiemedlemmene.

Vi har faste padletider torsdager kl. 18 fra april-september og søndager kl. 10. Startstedet er oftest Militærstranda ved Husvik ved det nye bryggeanlegget. I tillegg arrangerer vi noen turer andre steder og blir med på turer med andre klubber. Det arrangeres kurs i tråd med Padleforbundets våttkort-stige ved behov. Følg med på arrangementssiden !

Bli med på turene og ta gjerne kontakt med klubben. Kom gjerne med synspunkter i kommentarfeltet.

Medlemsfordeler:

  • Rabatt på klubbens padlekurs. Introkurs koster kr. 500 for medlemmer (kr.800 for ikke-medlemmer), grunnkurs kr. 1200 for medlemmer, (kr.1500 for ikke-medlemmer)
  • Du får refundert kursavgiften for introduksjonskurset hvis du tar grunnkurs i løpet av 12 måneder, gjelder kún medlemmer og når begge kursene er tatt hos Drøbak kajakklubb.
  • Mulighet for å låne klubbens utstyr
  • Delta på bassengtreninger
  • Rabatt ved kjøp av utstyr i følgende butikker: Bull Ski og kajakk (20 %), Eian Fritid (10 % til klubben, ikke til medlemmer), Kajakk & Fritid (10%), Nautopp Kajakcenter Grebbestad (10%)

 

  BULL_LOGO